case casute
case casute
case casute
Proiecte case
case casute parter case casute traditionale case casute moderne casute case casute constructii case casute constructii
Contact

office@sesab.ro

Proiecte

Se poate alege dintr-o oferta foarte larga de case, aceasta fiind cea mai mare oferta de proiecte de case din Romania. Aceste oferte se pot realiza si ca imagine in oglinda, ceea ce ridica numarul de proiecte oferite. Oferta cuprinde proiecte de realizare mai ieftine, dar si rezidente de familie, aceasta pentru a multumi o clientela cat mai variata si pentru a raspunde exigentelor tuturor constructorilor antreprenori.

Fiecare casa este originala, chiar daca se realizeaza dupa un proiect tip. Casa dobandeste un caracter individual datorita modificarilor conform cerintelor constructorului antreprenor, culorii fatadei si a altor elemente arhitectonice - pergola, loc de parcare pentru autovehicule, etc. De asemenea, modul de asezare in spatiu a casei asigura un aspect individual fiecarei case. Din aceste cauze nici o casa nu va fi identica cu o alta casa!

Un avantaj ridicat al proiectelor noastre este pretul lor mic combinat cu calitatea si cu volumul mare al documentatiei. Modificarea proiectului tip este intotdeauna o varianta mai ieftina decat la un proiect individual. Prin achizitionarea proiectului de la societatea noastra aveti in plus posibilitatea de a profita de multe reduceri de pret individuale.

Proiectul de calitate asigura riscuri minime in timpul constructiei, riscuri care sunt cauzele principale de crestere a pretului la lucrarile de constructii. Proiectele noastre sunt verificate prin insasi realizarea a catorva mii de case din UE. Proiectele sunt elaborate pe cel mai modern echipament din dotarea firmei Nemetschek CAD, sistemul Allplan FT.

  • case casute Ikarus Plus
  • case casute Amfora
  • case casute Ikarus
  • case casute Expo
  • case casute Riviera 195
  • case casute Romance
© 2010-2014 Case-Casute. Toate drepturile rezervate!
Case din lemn si casute din lemn.